Hinnasto

MyDance  H I N N A S T O  tanssitunnit syksy 2018 (muutoksia aiempaan)

Hinnastoon ja maksujen käytäntöön tulee muutoksia. 

Viime vuoden maksukäuytäntö oli sekava, kun oli eri maksuja eri ikäisille. Nyt maksu määräytyy tunnin pituuden mukaan (kuten aiemmin). Hintahaitari muttuu niin että tuntihintojen hintaero suurenee hieman (palautetta tullut, että suhteessa lyhyet tunnit ovat paljon arvokkaampia kun hintahaitari on pieni.) 

Käytäntö muuttuu niin, että nyt syksyllä annan käteen printatun laskun perhekunnittain. Laskun viivakoodilla maksaminen helpottuu ja jatkossa asiakas voi tilata halutessaan nettipankissa e-laskun tuleviin laskuihin. Osamaksukin onnistuu, jolloin laskuun tulee laskutuslisä 5€, jonka maksaja lisää itse ensimmäiseen erään. - Toivottavasti tämä systeemi helpottaa molempia osapuolia. 

 

Tunnin pituus               Koko syksyn lukukausimaksu (osamaksu mahdollinen 5€ laskutuslisällä)

 

45 min                         195€                                   

60 min                         220€   

75 min                         245€ 

90 min                         270€  

 

LISÄTUNNIT

toinen tunti viikossa    + 100€ lukukausimaksuun

kolmas tunti viikossa    + 80€ lukukausimaksuun

neljäs tunti viikossa     + 60€ lukukausimaksuun

 

Samaan perheeseen kuuluva saa alennusta 20€ koko syksyn hinnasta. Ensimmäinen maksaa täyden hinnan, seuraavat saman perheen jäsen maksaa kukin 20€ vähemmän koko syksyn maksusta. 


Tunteja tulee olemaan koko lukuvuonna yhteensä 33 viikkotuntia,  syksyllä 16 kertaa ja kevällä 17 kertaa. Tanssinäytös ja siihen liittyvät harjoitukset sisältyvät tuntimäärään niin syksyllä kuin keväällä.  Tuntisisältöihin saattaa sisältyä ylimääräisiä esiintymisiä ja niiden harjoituksia. 

Jos sinulla on vaikeuksia maksujen kanssa, otathan yhteyttä!