• Tanssia arkeen

  Arki on se, joka järjestää viikon. Arjen tapahtumat luovat sisällön, joka toistuu jatkumona viikottain.

  Kun arjen sisältönä on tanssi, alkaa se pikku hiljaa muovata sinua niin fyysisesti kuin henkisesti. Se, mitä tapahtuu satunnaisesti, silloin tällöin, ei vaikuta elämääsi niin paljon kuin se, mitä teet säännöllisesti.

  Anna tanssista tulla elämäntapasi, niin huomaat, että elämänlaatusi paranee. Nimimerkillä: "kokemusta on"!

 • Tanssia juhlaan

  Juhlissa tanssi voi toimia esityksenä tai yhteistanssina.

  Esitys voi täydentää juhlan sisältöä, tai syventää sen sanomaa. Joskus se oleellisesti kohottaa koko juhlan tunnelmaa, etenkin jos esiintyjinä ovat itse juhlan päähenkilöt.

  Yhteistanssi taas voi luoda juhlaan yhteenkuuluvuutta ja lisätä kaikkien osallisuutta tapahtumaan.

  MyDancen toiminnassa erilaiset pikku koreografiat tulevat olemaan osa esiintyvien ryhmien tuntisisältöä. Koreografioissa oppilaat harjoittelevat liikkeiden muistamista, hiomista ja esiintymistaitoja. Näitä valmiita esityksiä voi tilata juhliin ja tapahtumiin. Aivan uuden koreografian voi tilata tiettyyn tarkoitukseen, jos siitä ajoissa sovitaan.

  Jos sinulla on juhlat tulossa, ole ajoissa yhteydessä Maijaan, niin katsomme, mitä voimme tarjota sillä hetkellä. Korvauksista sovimme erikseen kunkin tilauksen yhteydessä.

 • Tanssia hyvinvointiin

  "Terve sielu terveessä ruumissa", on paljon kuultu lausahdus.

  Emme voi erottaa sieluamme ruumiistamme. Jos kehomme oireilee, se tuntuu henkisessä hyvinvoinnissamme. Samoin toisinpäin. Jos voimme henkisesti pahoin, kehomme reagoi siihen, joskus jopa erilaisilla sairauksilla.

  Tanssi-liiketerapia on oiva keino löytää yhteys kehoon ja mielen välille. Tanssitaitoa ei tarvita, kuten ei se ole estekään. Itsellään halu ja uteliaisuus sukeltaa oman kehon tuntemuksiin ja kokemaan läsnäolo kehossa. Ne voivat johtaa uusiin oivalluksiin ja ratkaisuihin elämässä.

  Keho on todellisten tunteidemme säiliö. Liike voi vapauttaa nuo tunteet itselleen näkyviksi. Ohjatusti tutkailemalla voimme löytää vastauksia kysymyksiimme, kun ensin löydämme todelliset tunteemme.

  Kun elämä ei tyydytä, voi tanssiterapia tarjota mahdollisuuden tutkia omaa elämäänsä turvallisella tavalla.
  - Uskalla lähteä seikkailuun kohti itsetuntemusta ja hyvinvointia!

  (lisää tietoa yhdistyksen sivuilta www.tanssiterapia.net )