OHJEITA

Ilmoittaudu tunneille!

UUSI TANSSIJA: Vastaa alla oleviin kohtiin (1.-10.).  Lähetä vastaukset sähköpostiin tanssikoulu.mydance@gmail.com.  

VANHA TANSSIJA: Jo jatkat entisessä ryhmässä, ilmoitusta ei tarvita. Jos haluat lopettaa ryhmässä tai jos haluat aloittaa uuden ryhmän, ilmoita muutokset Maijalle kännyyn (p. 050-4144 901). 

Tunnit alkavat vanhoille viikolla 1 (to 7.1.2021 alkaen). Uusille tunnit alkavat viikolta 6 alkaen (näytöksen jälkeen). Viikolla 10 ei ole tanssia (talviloma). 

Koulussa noudatetaan korona-ohjeistusta. 
Tunneille ei sairaana. Turha oleskelu pukuhuoneissa minimiin. Omat vesipullot mukaan. Käsidesi eteisessä (pese kädet mennen tullen). Yski hihaan. Jos joudut niistämään nenäsi, pese kädet. 

Jos korona-aalto iskee, tunnit korvataan etänä (jos lähitunnit kielletään). Jos oppilas on sairaana, hän voi korvata tunnin toisessa ryhmässä. Jos Maija-ope sairastuu, tunnit korvataan tänä keväänä myöhemmin (viikoissa open sairastumisvara).  

UUDET: Lähetä tietosi ja toiveesi sähköpostiin tanssikoulu.mydance@gmail.com :

1. Nimi

2. Ikä (syntymäpäivä ja vuosi)

3. Kouluikäisistä luokka-aste

4. Oma kännynumero (nuoret ja kouluikäiset, jos sellainen on)

5. Äidin tai isän (tai huoltajan) nimi ja yhteystiedot (s-posti ja puhelinnumero)

6. Osoite

7. Mihin ryhmään/ryhmiin haluat

8. Onko muita perheenjäseniä tanssissa? Jos on niin ketä ja missä ryhmissä?

9. Onko hyviä kavereita/tuttuja ryhmässä? Jos on niin ketä?

10. Onko muuta sanottavaa tai kysyttävää?

 

ps. Muista huolehtia omasta sairasvakuutuksesta mahdollisten tapaturmien varalta. 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

MyDancen TUKI

MyDancen TUKI.

Olenko minä/perheenjäseneni valmis toimimaan MyDancen tuki –ryhmässä? Ryhmän tarkoitus on olla lähinnä työapuna MyDancen toiminnassa, esim. näytösten ja esiintymisten järjestelyissä ja siihen liittyvissä tehtävissä (ompelu/mainosten jako/tempaukset). Kaikenlainen toiminta, joka edesauttaa lasten tanssinharrastamista, on tervetullutta. Ei hiki otsalla, vaan yhdessä tehtäviä jakaen, kunkin taitojen ja tietojen mukaan. (Ei tarvitse osata mitään ollakseen mukana.)

  1. Olen kiinnostunut osallistumaan em. toimintaan _____________________________________________________________________________
  2. Osaamisalueeni, millä voin olla mukana ______________________________________________________________________________
  3. Nimeni ja yhteystietoni: ______________________________________________________________________________

 ps. MyDancen tuki ei ole toiminut kunnolla aiempina vuosina. Vanhemmat ovat auttaneet lähinnä omien lasten apuna vaatetusten hankinnassa ja ompelussa. Kun MyDance on ostanut kankaat/materiaalit, on vaatteet/rekvisiitat jääneet MyDancen vaatevarastoihin. Kun lapsille on ostettu vaatetta itse, ovat ne jääneet lapsille (ellei niitä ole haluttu lahjoittaa MyDancen vaatevarastoon). 

***************************************

MyDancen tuki vaatisi ihmisen/ihmisiä, joka/jotka ottaa vastuun sen ohjaamisesta. Maijalla ei ole energiaa siihen riittänyt, joten siksi se on jäänyt niin vähälle toiminnalle. Jos joku sen haluaa ottaa , on hän erittäin tervetullut siihen, vaikka hetkeksi.
(Esimerkkejä toiminnasta, mitä MyDancen tuki voisi tehdä:
 - järjestää lapsille/nuorille esiintymistilaisuuksia/hoitaa niitä
 - tilata MyDancelle oma T-paita /huppari /collagehousut
 - kerätä rahaa yhteiseen retkeen/puuhapäivään/stipendeihin
 - ym. )

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail