OHJEITA

Ilmoittaudu tunneille!

UUSI TANSSIJA: Vastaa alla oleviin kohtiin (1.-10.).  Lähetä vastaukset sähköpostiin tanssikoulu.mydance@gmail.com.  

VANHA TANSSIJA: Jo jatkat entisessä ryhmässä, ilmoitusta ei tarvita. Jos haluat lopettaa ryhmässä tai jos haluat aloittaa uuden ryhmän, ilmoita muutokset Maijalle kännyyn (p. 050-4144 901). 

Tunnit alkavat viikolla 3 (ma 13.1. alkaen). Viikolla 10 ei ole tanssia (talviloma). Sitä edeltävä viikko (viikko 9) saattaa olla myös lomaviikko (varmistuu alkukeväästä). Kuhmon talven tanssi-illan ke 19.2. jälkeen on siis pidempi loma keväässä. 

Juhlapyhät tai Maijan koulutukset saattavat aiheuttaa pieniä muutoksia tanssitunteihin. Niistä ilmoitetaan erikseen.( Syksyn tunteihin on laskettu opettajan sairastumisvara, 1 viikko).
Kevätlukukaudella on harjoituskertoja vähintään 17, joista näytökseen + siihen liittyvään harjoituksiin (valo- ja kenraali) lasketaan yhdeksi kerraksi. Jos kertoja tulee jostain syystä vähempi, korvataan kerrat ylimääräisillä harjoituksilla. Jos tulee enempi, niitä ei vähennetä keväästä tai niistä ei tule oppilalle lisämaksuja.   

UUDET: Lähetä tietosi ja toiveesi sähköpostiin tanssikoulu.mydance@gmail.com :

1. Nimi

2. Ikä (syntymäpäivä ja vuosi)

3. Kouluikäisistä luokka-aste

4. Oma kännynumero (nuoret ja kouluikäiset, jos sellainen on)

5. Äidin tai isän (tai huoltajan) nimi ja yhteystiedot (s-posti ja puhelinnumero)

6. Osoite

7. Mihin ryhmään/ryhmiin haluat

8. Onko muita perheenjäseniä tanssissa? Jos on niin ketä ja missä ryhmissä?

9. Onko hyviä kavereita/tuttuja ryhmässä? Jos on niin ketä?

10. Onko muuta sanottavaa tai kysyttävää?

 

ps. Muista huolehtia omasta sairasvakuutuksesta mahdollisten tapaturmien varalta. 

MyDancen TUKI

MyDancen TUKI.

Olenko minä/perheenjäseneni valmis toimimaan MyDancen tuki –ryhmässä? Ryhmän tarkoitus on olla lähinnä työapuna MyDancen toiminnassa, esim. näytösten ja esiintymisten järjestelyissä ja siihen liittyvissä tehtävissä (ompelu/mainosten jako/tempaukset). Kaikenlainen toiminta, joka edesauttaa lasten tanssinharrastamista, on tervetullutta. Ei hiki otsalla, vaan yhdessä tehtäviä jakaen, kunkin taitojen ja tietojen mukaan. (Ei tarvitse osata mitään ollakseen mukana.)

  1. Olen kiinnostunut osallistumaan em. toimintaan _____________________________________________________________________________
  2. Osaamisalueeni, millä voin olla mukana ______________________________________________________________________________
  3. Nimeni ja yhteystietoni: ______________________________________________________________________________

 ps. MyDancen tuki ei ole toiminut kunnolla aiempina vuosina. Vanhemmat ovat auttaneet lähinnä omien lasten apuna vaatetusten hankinnassa ja ompelussa. Kun MyDance on ostanut kankaat/materiaalit, on vaatteet/rekvisiitat jääneet MyDancen vaatevarastoihin. Kun lapsille on ostettu vaatetta itse, ovat ne jääneet lapsille (ellei niitä ole haluttu lahjoittaa MyDancen vaatevarastoon). 

***************************************

MyDancen tuki vaatisi ihmisen/ihmisiä, joka/jotka ottaa vastuun sen ohjaamisesta. Maijalla ei ole energiaa siihen riittänyt, joten siksi se on jäänyt niin vähälle toiminnalle. Jos joku sen haluaa ottaa , on hän erittäin tervetullut siihen, vaikka hetkeksi.
(Esimerkkejä toiminnasta, mitä MyDancen tuki voisi tehdä:
 - järjestää lapsille/nuorille esiintymistilaisuuksia/hoitaa niitä
 - tilata MyDancelle oma T-paita /huppari /collagehousut
 - kerätä rahaa yhteiseen retkeen/puuhapäivään/stipendeihin
 - ym. )