Näin löydät perille

Tanssisali sijaitsee niinkutsutussa entisessä Sipiläisen hammashoitolassa, Tervapolku 7:ssä. Tuupalan museolta lähtee tie Pajakkakoskelle päin. Talo on neljäs vasemmalla. Valkoisen oven yläpuolelle tulee  MyDance -kyltti. (Katso kartta).

Sali on valoisa, pienehkö (noin 60 m2) tanssisali joustoparketilla ja vaaleilla seinillä. Kaikki tila on pyritty saamaan liikkumista varten, joten väliseiniä ei ole. Salissa on peilit kahdella seinällä + balettitankoja. Eteinen ja peseytymisnurkkaus (wc, pesuallas, suihku) rajautuu verhoilla.

Koska sali ei sisällä varsinaista isoa pukuhuonetta, missä voi odotella tai viettää aikaa, on seurattava lukujärjestyksestä, milloin edellinen tunti loppuu. Jokaisen tunnin väliin on järjestetty pieni siirtymäaika ryhmien välille. Ulko-oven edessä on eteinen, jossa voi myös odotalla ja suojautua huonommilla keleillä. 

AIKUISET:  Parkkitilaa on tullut hieman lisää pihan pensaiden eteen, ulko-ovesta oikealle. Salin eteen mahtuu hyvin kolme autoa. Ruuhkaa on silti etenkin pienten lasten ryhmiin tuonnissa ja hauissa. Jos teillä on mahdollista, suosikaa kimppakyydistystä ja samalla autatte toisianne arjen kiireissä (etenkin jos tulette samalta suunnalta). Toivon että te aikuiset ehdotatte, jos keksitte muita järkeviä kyydityskäytäntöjä, etenkin lasten turvallisuutta ajatellen. Sopu sijaa antaa tässäkin asiassa.

 

Osoite:

Maija Palsio
Tervapolku 7
88900 Kuhmo
Suomi

Aukioloajat:

Tanssisali on auki, silloin, kun siellä on toimintaa.
Salia voi mahdollisesti vuokrata vapaina aikoina. Kysy Maijalta lisää.