• Lapsuus

  Synnyin 1960-luvulla Tampereella opettajien keskimmäiseksi tyttäreksi. Koska äitini oli liikunnan- ja tanssinopettaja, pääsin tanssitunneille jo 3-vuotiaasta alkaen.
  Sain käydä balettitunneilla, naisvoimisteluryhmässä, rytmiikakursseilla, telinevoimistelussa, jazztanssissa, modernissa tanssissa, aina haluamillani tanssitunneilla, koska äiti koki tanssilla ilmaisemisen merkittäväksi ja tärkeäksi. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen pidin välivuoden ja harrastin tanssia koko vuoden, niin paljon kuin ehdin ja jaksoin. Niillä eväillä hain sitten opiskelemaan Jyväskylään liikunnanopettajaksi.

  Löysin nyt kesällä 2014 vanhan päiväkirjamerkininän: "Haluan oikeastaan liikunnalle siksi, että sitä kautta saan olla lähempänä tanssia".

 • Tanssihistoriani

  Lapsuus meni tanssia harrastaessa. Liikunnalla alkoi onnekseni tanssipedagogiikan opinnot. Kävin myös koreografia-hautomokurssia, aerobicohjaajakursseja, erilaisia tanssikursseja, ohjasin tanssia ja tein koreografioita. Graduni tein tanssikoreografiasta.
  Olen 17vuotiaasta alkaen -tehnyt vuosittain useita koreografioita eri ryhmille, osissa esiintynyt myös itse.
  2007 alkaen opiskelin tanssi-liiketeterapeutiksi 4v:n koulutuksella.

  Näin jälkikäteen huomaan, että tanssillinen ilmaisu on kulkenut punaisena lankana läpi elämän. En ole osannut elää ilman tanssia, vaan sen kautta olen pysynyt tässä elämässä kiinni ja kokenut eläväni täydemmin.

 • Nykyisyys

  Kuten historiastani voi lukea, on tanssi ollut tärkeä osa elämääni aina. Siksi tämän tanssikoulun perustaminen näyttää olevan luonnollinen (ei itsestäänselvä) jatkumo elämässäni.
  Minulle on avautunut ovi siihen, että voin jakaa kaiken osaamani ja kokemani täällä Kuhmossa. Koen sen suurena lahjana!
  Tanssi avaa mahdollisuuksia niin moneen. Se tarjoaa kokonaisvaltaisia elämyksiä. Tanssissa voi olla sekä kokijana että näkijänä.
  Toivottavasti te kuhmolaiset uskallatte avata oven tanssin maailmaan. Ei tarvitse osata mitään tullakseen tunnille. Minun tehtävä on tasoittaa teille tie sopivaksi, niin, että pääsette kokemaan sen kaiken hienouden, mitä tanssi sen eri muodoissaan voi itse kullekin tarjota.

  Tervetuloa!